Brace yourselves... TÉLI TÁBOR is coming!!!

2011.12.28. 18:48 - gwendolin

Címkék: szisz téli tábor elsősök széchenyi istván szakkollégium érdeklődőknek

 Kedves Első- és Másodévesek figyelem!

A karácsonyi bejgli-piramisok, halászlé-tavak és töltött káposzta-hegyek mellett nehéz lehet belegondolni, hogy milyen is lesz majd átvészelni a szilveszteri buli után folytatódó rémséget: a VIZSGAIDŐSZAKOT!
Az előrelátható bulihiányos és stresszes időszak lezárására, elfeledésére örömmel nyújtunk Neked kiváló lehetőséget: a SZISZ Téli Tábort!

Angol tudósok hosszas kutatások után bebizonyították, hogy az ember társas lény. Nyilvánvaló, hogy a hosszúra nyúlt éjszakai tanulásdömpingek után a legjobb mód kizökkenni a monotonitásból nem lehet más, mint az önfeledt szórakozás.
Gyere velünk és szakadj ki a szürke, unalmas pesti közegből!
Nap közben vegyél részt olyan minőségi előadásokon, amiken egyébként biztosan nem tudnál az egyetemen! Ismerkedj meg új emberekkel nem csak az évfolyamodról, szakodról, de más egyetemekről is! És esténként bulizzunk együtt, hátrahagyva a vizsgaidőszakot és annak kellemetlenségeit!


Összegyűjtöttünk és megválaszoltunk néhány gyakran felmerülő kifogást azoktól, akik elkövetik azt a hibát, hogy nem jönnek el velünk:

“Nem jönnek a csoporttársaim… félek egyedül!” – bár megértjük, hogy veszélyes hely, és nehéz kiszakadni a pár hónapja megismert közegből, ezt a helyzetet előnyödre is fordíthatod. A programokat úgy szervezzük Nektek, hogy könnyű legyen az ismerkedés. Sokan vannak, akik egyedül jönnek, de a tábor végére mindig családias hangulat alakul ki. Valójában ez egy remek alkalom, hogy megismerkedj új emberekkel, akik mellett egyébként elmennél, vagy soha nem is találkoznátok az életben (kihagyhatatlan alkalom!). Ezen kívül mi, sziszesek is azért megyünk, hogy veletek megismerkedjünk! Szóval a lényeg, hogy egyáltalán nem para, ha nem jön ismerősöd! (Persze ha hozol magaddal másokat, annak is nagyon örülünk:D)

 “Elfáradtam a sok vizsgától… semmi kedvem előadásokat hallgatni, inkább iszom egy olcsó pesti kocsmában!” – Ez a fajta eszmefuttatás teljesen meggondolatlan. Hiszen mi is lehetne jobb módja a regenerálódásnak, mint az, hogy magad mögött hagyva a vizsgaidőszak borzalmait, kimozdulsz egy új társasággal egy új helyre, meghallhatsz néhány olyan előadást, aminek a témája nem csak aktuális, de még érdekes is, majd az esti buliban elfelejtesz mindent, amit hallottál (ne feledd: számos előnnyel rendelkeznek a TT-s esték a romkocsmákkal szemben! Az olcsó árak mellett új embereket ismersz meg a buliban, akikkel végigtáncolhatod az estét, de még világmegváltó beszélgetésekbe is bekapcsolódhatsz). 


 “Már elígérkeztem egy másik szakkoli táborába…” – természetes, hogy az egyetemi diákszervezetek serege által kínált rengeteg lehetőség közül nehéz dönteni. A jó döntés érdekében azonban fontos, hogy minél jobban megismerd a kínálatot. Nyugodtan nézz el a mi programjainkra akkor is, ha már érdeklődtél máshol is, hisz lehet, hogy pont a Téli Táborunk során jössz rá, hogy hozzád a SZISZ illik a legjobban, a SZISZ-hez pedig Te.

 “Pesti vagyok, eszem ágában nincs koliba menni, tehát nekem felejtős a szakkoli.” – Bár valóban csalóka a megnevezés, a szakkollégisták egy része nem is lakik kollégiumban. Számos külsős tagunk van, és bár a teljes élményhez hozzátartozik a kolis élet, nem ez a lényeg. Bent lakás nélkül is fejlődhetsz szakmailag, ugyanúgy lehetsz a társaság középpontja, illetve részt vehetsz a szakkoli működésének szervezésében, sőt! Nem brit tudósok, hanem budapesti szakkollégák állítása szerint “a város is más, mióta SZISZ-esek lettünk”:D

Bevezetésnek ennyit szerettünk volna megosztani. Egy hét múlva a SZISZ-ről, a szakkoliról általában, és egy-két előadásról kaptok több információt. Ezzel megkönnyítjük a döntéseteket és nem csak címszavakban tájékozódhattok az előadásokról.

Ha bármilyen kérdésetek van írjatok nekünk és mi szívesen válaszolunk!
További információk a www.facebook.com/telitabor -on és a www.szisz.hu -n.
Jelentkezzetek a telitabor@szisz.hu e-mail címen!

Kellemes pihenést és Boldog Új Évet kívánunk! Valamint sok sikert és kitartást a vizsgaidőszakra!

SZISZ

A bejegyzés trackback címe:

https://szisz.blog.hu/api/trackback/id/tr313502641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása